Redizajn web stranica i HTML sajtova

Da li je vreme da zamenite svoje stare statičke HTML stranice web sajta. Statički HTML izumire, izrada sajtova je sada drugačija. Mi radimo prebacivanje statičkih web stranica u CMS ili radimo sajtove u wordpressu. Ako se dvoumite pogledajte zašto su statičke HTML stranice prevaziđene.

Da pođemo od toga da web sajt služi kakao bi prezentovao firmu, njen proizvod i uslugu, kroz web sajt može da predstavite sve vrline i kvalitete svog poslovanja. Veći utisak na posetioce ostavljaju brze, moderne i preglene web stranice, stranice moraju biti funkcionalne i o tome se mora razmišljati prilikom izrade sajta. Često se desi da imate dobar plasman na Googlu, (zašto je zaslužna optimizacija sajta) ali poslove dobijaju stranice koje su urađene jednostavnije i preglednije, naravno i na savremeniji način. Zastareo izgled sajta, tehnički pogrešno urađene ili zastareo kod.

Kada je vreme za redizajn web stranica, sajta

redizajn web sajtaPrvi znak slabosti jedog web sajta je kada učitavanje stranice traje dugo. Glavni razlog je loše urađen sajt, ali to se ne vidi na prvi pogled. Greške u kodiranju, loša povezanost između dokumenta unutar direktorijuma, nesređen HTML kod, pretrpavanje skriptama i na kraju fotografije čija veličina nije optimizovana. Da li ste ikada pregledali svoj sajt u svim pretraživačima, ili ste primetili da se neki sajtovi ne prikazuju isto u svim pretraživačima. Sigurno Vam se desilo da kada gleate svoj sajt u Microsoft Internet Exploreru ne vidite s Firefox Mozilom ili ono što se nalazi u jednom web čitaču levo u drugom je to na sredini stranice. Moguće je takođe da ono što je do pre neki dan radilo sada nije u funkciji.

Osim gore spomenutih web čitača (browsera) tu je i Google Chrome, Opera i Safari, svaki od njih ima svojih vrlina i mana što najbolje znamo mi koji se profesionalno bavimo izradom sajtova, i naš zadatak je da ih prilagodimo da se u svakom web čitaču prikazuju isto.

Prebacite svoj HTML sajt u wordpress

Sve više je sajtova koji se rade u WordPresu. WordPress CMS platforma istiskuje sa weba stare statičke HTML sajtove. Izrada sajta u wordpressu vam omogućava da dobijet sajt koji se isto vidi u svim web čitačima, jednostavan je za korišćenje, stabilan i najzastupljeniji CMS u svetu. Da li ste i dalje neodlučni da profesionalnu web stranicu napravljenu u prastarom HTML koduzamenili vrhunski CMS Wordpresom. Kontaktirajte nas, za redizajn svoje stare HTML stranice.

%d bloggers like this: