Internet prodavnica

Izrada web sajtova za prodaju proizvoda on line je danas vrlo popularna. Internet prodavnice, web shop, web prodavnice sve su to nazivi za prodaju proizvoda putem web sajta. Često se ljudi opredeljuju za otvaranje web shopova, ali samo najbolje mogu da opstanu na tržištu. Mi vam nudimo izradu web prodavnica po ceni izrade sajta za web prodaju od 249€, sve u zavisnosti od kompleksnosti i količine artikala, odnosno da li ćemo ih mi ili Vi unositi. Takođe nudimo vam i opciju bez koje sigurno vaše on line prodaje neće uspeti, a to je optimizacija sajta

web-prodavnicaSa opcijom gde ća vas sajt biti optimizovan imate mogućnost da se vaša internet prodavnica visoko kotira na Google za prodaju artikala i sam tim možete imati kupce iz celog regina ili celog sveta.

Verujte mi vredi uložiti novac u optimizaciju web prodavnice jer takav sajt je vredniji od lokala u najprometnijoj ulici u bilo kom delu sveta, a jeftiniji je više puta, i znate šta je još dobro on radi non-stop, 24 sata dnevno i subotom i nedeljom i praznikom, a troškovi su minimalni.