Izrada sajta 50€

Još uvek sam protiv ove opcije i ovakvog načina izrade sajta, ali tržište i potrebe klijenata zahtevaju i način jeftine izrade sajta i jednostavnih sajtova. Često se postavlja pitanje kod ovako niske cene izrade sajta da li negde postoji kvaka, i po onoj staroj narodnoj ko ne plati na mostu plati će na ćupriji. Kod nas je sve čisto i možete biti potpuno sigurni da nećete biti prevareni i da ćemo vam kasnije izvlačiti novac. Zato i ne nudimo hosting i ne želimo da registrujemo sajt na svoje ime niti zakpljujemo za Vas hosting na svoje ima. Naše pravilo je svako je vlasnik svog sajta, plaća sam domen i hosting. Jedino možemo da vam predložimo koji hosting da izaberete u zavisnosti od vaših želja, ali sigurno kada budete tražili sajt od 50€ da ćete birati i najjeftiniji hosting.

Kod nas je klijent uvek na prvom mestu i mora biti zadovoljan i siguran u naše usluge

Vaš je da spremite materijal za sajt, zakupite domen i hosting, mi ćemo vam uraditi sajt u wordpressu koji ćete moći sami da održavate ako zante da otkucate tekst u wordu i ubacite sliku u njega. Ovakav sajt će biti optimizovan za prikaz na mobilnim uređajima. Nikakve dodatne troškove nećete imati za sajt. Tako smo potpuno osigurali da nikada više nećete zavisiti od nas i da ćete morati da nam plaćate dodatne usluge oko održavanja sajta. Pazite se mnogi od njih to rade.

Za 50€ ne možete da očekujete čuda, zato ja i ne volim ovakve sajtove, oni su čisto da ih imate i služe kao vizit karta na netu. Slično je jer onaj ko već za vas zna on će i posetiti sajt. Ako hoćete da zarđujete od svog sajta, onda on mora biti optimizovan za pretraživače, a o tome morate pročitati ovde.

Možda ipak razmislite i napravite malo bolji sajt za malo više novca od 50€, ali ne, ne, ne nagovaram ja Vas, uradiću Vam ja i jeftin sajt za 50€

%d bloggers like this: