Optimizacija sajtova za selidbe

Kao što smo se već pohvalili naša agencija za optimiuaciju sajtova je reputaciju stekla u optimizaciji sajtova za selidbe. Naime poslednje 3 godine došlo je velikih tektonskih poremećaja u plasmanu sajtova za selidbe na prvoj strani Googla. Preko 30 agencija za selidbe radi optimizaciju svog sajta, ali masta na prvoj strani ima za 10. Mi smo jedno vreme imali tačno 5 sajtova koji su bili plasirani u prvih 10 za reči selidbe i selidbe Beograd. Neke od sajtova smo prepravljali, a neki su naših ruku delo.

U svakom slučaju ja vam predlažem nekoliko najboljih sajtova za selidbe i veoma pouzdanih agencija:

Agencije za selidbe

selidbeubeograd.com

a1selidbe.rs

beo-selidbe.rs

selidbe Beograd

Večita je dilema da li organizovati selidbe u sopstvenoj režiji ili angažovati agenciju za selidbe, šta je jeftinije i šta se više isplati. Odnosno da li se više uštedi ako se selidbe organizuju u sopstvenoj režiji. Dobro razmislite ali moja preporuka je uvek agencija az selidbe. Pozovite neku od ovih agencija na besplatnu procenu selidbe.

Šta je besplatna procena selidbe

Kada pozovete agenciju za selidbe da dođe kod vas i da vam ponudu na licu mesta i onda znate koliko košta cena selidbe. Tačno ćete znati koliko će biti, koliko će trajati selidba. Kada to zante onda možete da planirate na svoje vreme i troškove celokupne selidbe. Dobro je kada znate sve i iamte kopletan uvid u selidbe i šta vas očekuje.

%d bloggers like this: