Izrada sajta po sistemu ključ u ruke

Ovakva izrada sajtova je po sistemu sajt ključ u ruke. Vi kažete temu sajta, i nekoliko osnovnih podataka o svojim uslugama, proizvodima i kontakte. Sve ostalo oko web sajta je naša briga. Mi ćemo napisati tekstove, i uraditi dizajn,prikupiti neophodan materijal, dobijate kompletan sajt. specijalna-izrada-sajtovaOva opcija je idealna za sve one koji su previše zauzeti a svojim prisustvom na netu žele da uvećaju i prošire svoj posao. Takođe odlično je da u kombinaciji uz optimizaciju sajta napravite odličan proboj na tržišti i svoje delovnje proširite van svog mesta na ceo region.

Ako Vam treba sajt, a nemate vremena da se akate sa programerima, pozovite nas, recite temu sajta, informacije za kontakt, a ostalo prepustite profesionalcima

Još jednom napominjem da pogledate i informišete se o seo optimizaciji sajta i da vidite koje su to sve prednosti u odnosu običnu izradu sajtova.

Cena izrade ovakvog sajta je nešto skuplja (čisto da znate) jer mi trošimo vreme na pisanje tekstova i pripremu materijala za sajt, a po potrebi angažujemo stručnjake iz oblasti vašeg poslovanja. Za optimizaciju sajta se posebno dogovaramo.

Primeri ovako urađenih sajtova su:

beogradservis.com (elektricar, vodoinstalater, klima uređaji)

bagerbeograd.com, otkupgradjevinskimaterijal.com, bukovpelet.rs

%d bloggers like this: